Se pun la fiert ingredientele pentru ciorba (fara orez si lamaie, ecestea se pun la sfirsit) cind sunt fierte se scot din oala, iar zeama rezultata se strecoara.
Se pregatesc perisoarele din ingredientele precizate (daca consistenta este prea mare se adauga 1 ligura sau 2 de smantana), dupa care se fac bilute mici din aceasta compozitie.
Se pune la fiert din nou supa strecurata, cand clocoteste se adauga perisoarele si inca 4 linguri de orez direct in supa (dupa ce l-ati spalat).
Cand acestea sunt aproape fierte razuiti un morcov prin razatoare si caliti-l 30 secunde in ulei incins. Puneti peste morcovul calit si zarzavatul care a fiert in supa dupa ce i-ati dat si pe acestia prin razatoare. Toata aceasta compozitie se toarna peste perisoarele gata fierte. Tot acum se adauga zeama de la o lamaie stoarsa.
Se serveste cu patrunjel verde si smantana.
Nu exagerati cu vegeta pentru ca nu e cazul, e delicioasa chiar daca nu puneti deloc vegeta.
Daca va deranjeaza orezul care iese din perisoare si le da aspect de buzdugan puteti sa-l macinati prin masina de cafea si asa sa preparati perisoarele.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii