Spalam carnea si o punem la fiert in apa rece. Intre timp, curatam morcovii si radacina de patrunjel, tocam ardeii si ceapa cubulete. Spumuim bine, mai adaugam putina apa rece si sare. Dupa ce iese toata spuma, adaugam morcovii si radacina de patrunjel si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte carnea si legumele, le scoatem din zeama, feliem morcovii si radacina de patrunjel si, daca este cazul, taiem carnea in bucatele mai mici. Mutam supa in alta oala curata, adaugam carnea, feliile de morcovi si radacina de patrunjel, ceapa tocata si ardeii, lasam sa fiarba si tocam marunt leurda si loboda. Punem borsul la fiert in alt vas. Dupa ce s-au inmuiat ardeii si ceapa, adaugam leurda si loboda si lasam sa dea cateva clocote. Potrivm gustul de sare, adaugam borsul si leusteanul si oprim focul. Servim cu ardei iute si smantana.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaEste pentru prima dată când mănânc acest fruct – pitaya. Mai înainte citisem destul de multe despre el. Ştiam că nu...
Prăjitură cu fructul dragonuluiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii