Spalam carnea si o punem la fiert in apa rece. Intre timp, curatam morcovii si radacina de patrunjel, tocam ardeii si ceapa cubulete. Spumuim bine, mai adaugam putina apa rece si sare. Dupa ce iese toata spuma, adaugam morcovii si radacina de patrunjel si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte carnea si legumele, le scoatem din zeama, feliem morcovii si radacina de patrunjel si, daca este cazul, taiem carnea in bucatele mai mici. Mutam supa in alta oala curata, adaugam carnea, feliile de morcovi si radacina de patrunjel, ceapa tocata si ardeii, lasam sa fiarba si tocam marunt leurda si loboda. Punem borsul la fiert in alt vas. Dupa ce s-au inmuiat ardeii si ceapa, adaugam leurda si loboda si lasam sa dea cateva clocote. Potrivm gustul de sare, adaugam borsul si leusteanul si oprim focul. Servim cu ardei iute si smantana.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii