Spalam carnea si o punem la fiert in apa rece. Intre timp, curatam morcovii si radacina de patrunjel, tocam ardeii si ceapa cubulete. Spumuim bine, mai adaugam putina apa rece si sare. Dupa ce iese toata spuma, adaugam morcovii si radacina de patrunjel si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte carnea si legumele, le scoatem din zeama, feliem morcovii si radacina de patrunjel si, daca este cazul, taiem carnea in bucatele mai mici. Mutam supa in alta oala curata, adaugam carnea, feliile de morcovi si radacina de patrunjel, ceapa tocata si ardeii, lasam sa fiarba si tocam marunt leurda si loboda. Punem borsul la fiert in alt vas. Dupa ce s-au inmuiat ardeii si ceapa, adaugam leurda si loboda si lasam sa dea cateva clocote. Potrivm gustul de sare, adaugam borsul si leusteanul si oprim focul. Servim cu ardei iute si smantana.
Pofta buna!
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii