Ciorba de miel cu leurda

Postat pe: 24-04-2018
(0)

Ingrediente

1,4 kg carne de miel
2 ardei capia
1 ardei gras
3 legaturi de ceapa verde
5 legaturi leurda
2 legaturi de loboda verde
3 morcovi
2 radacini de patrunjel
bors
leustean
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

20 portii

Spalam carnea si o punem la fiert in apa rece. Intre timp, curatam morcovii si radacina de patrunjel, tocam ardeii si ceapa cubulete. Spumuim bine, mai adaugam putina apa rece si sare. Dupa ce iese toata spuma, adaugam morcovii si radacina de patrunjel si lasam sa fiarba. Cand sunt aproape fierte carnea si legumele, le scoatem din zeama, feliem morcovii si radacina de patrunjel si, daca este cazul, taiem carnea in bucatele mai mici. Mutam supa in alta oala curata, adaugam carnea, feliile de morcovi si radacina de patrunjel, ceapa tocata si ardeii, lasam sa fiarba si tocam marunt leurda si loboda. Punem borsul la fiert in alt vas. Dupa ce s-au inmuiat ardeii si ceapa, adaugam leurda si loboda si lasam sa dea cateva clocote. Potrivm gustul de sare, adaugam borsul si leusteanul si oprim focul. Servim cu ardei iute si smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de miel cu leurda" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de miel cu leurda