Inimile se spala , se curata , se taie in doua ptr a se curata restul de sange ramas. Se pune in 2.5 l apa la fiert cu putina sare si se indeparteaza spuma care se formeaza in timpul fierberii.
Orezul se alege , se spala , si se pune in apa rece . Legumele le curatam , spalam si le taiem cubulete .
Cand au fiert inimioarele adaugam si legumele taiate cubulete. Dupa cca 15 minute adaugam si orezul . Se potriveste gustul cu sare , delikat si turnam la ciorbica cand orezul e fiert 50 ml otet si cele 2 lingurite de tarhon.
Intre timp frecam cele 2 galbenusuri de ou cu smantana , il subtiem cu zeama de la ciorbica treptat , apoi il turnam in oala si lasam sa dea un clocot.
PS. daca aveti tarhonul pastrat in otet nu mai puneti otet la ciorba .
Pofta Buna !
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii