Se bune fasolea seara la muiat, a doua zi, se scurge de apa si se pune la fiert se schimba apa (eu o schimb de doua ori), intre timp in alta oala se fierbe ciolanul pina se desprinde carnea de pe os, intre timp se curata zarzavaturile si se spala si intr-o tigaie se pune la calit.
Cind fasolea este aproape fiarta se audauga zarzavaturile si carnea intro tigaie se pune putin ulei si se la un foc mic, usturoiul se zdrobeste cu un pic de sare si pe urma se pune in tigaie cind se caleste bine se adauga un pic de boia dulce, si un o lingura de faina se amesteca se lasa un pic cit se prajeste.
Faina cu un polonic se ia din ciorba si se pune in tigaie se lasa sa de un clocot toata compozitia se pune in oala, se mai lasa in jur de 20 minute cred! sa clocotesca dar intre timp se se spala verdeturile se toaca, se pune in oala sare, pieper si maggi dupa ce este ciorba gata se pune verdeturile si se acopera cu capac!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii