Ciolanul si costita se spala.se taie si se pun la foc intr-o oala cu apa sa fiarba. Se ia spuma ce se formeaza.
Intre timp se pregatesc zarzavaturile. Ceapa se curata si se toaca marunt, ardeiul gras se curata de cotor se spala si se toaca si el cubulete. Morcovii, radacina de patrunjel si radacina de telina se curata si se toaca cubulte. Sfecla rosie, se curata si se taie cubulete sau daca vreti puteti sa o dati pe razatoarea cu ochiuri mari.
Cand carnea e aproape fiarta se pun in oala zarzavaturile tocate si se lasa sa fiarba. Fasolea se scurge din conserva si se limpezeste cu apa. Cand toate sunt fierte se adauga fasolea boabe, sare si piper, pasta de rosii, crenguta de cimbru si hreanu ras proaspat.
Se serveste calda cu ceapa rosie si deasupra se mai presara putin cimbru.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoUn tort bine insiropat, racoros si delicios!
Desert tort cu crema de iaurt si fructe de padureCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii