Ciolanul si costita se spala.se taie si se pun la foc intr-o oala cu apa sa fiarba. Se ia spuma ce se formeaza.
Intre timp se pregatesc zarzavaturile. Ceapa se curata si se toaca marunt, ardeiul gras se curata de cotor se spala si se toaca si el cubulete. Morcovii, radacina de patrunjel si radacina de telina se curata si se toaca cubulte. Sfecla rosie, se curata si se taie cubulete sau daca vreti puteti sa o dati pe razatoarea cu ochiuri mari.
Cand carnea e aproape fiarta se pun in oala zarzavaturile tocate si se lasa sa fiarba. Fasolea se scurge din conserva si se limpezeste cu apa. Cand toate sunt fierte se adauga fasolea boabe, sare si piper, pasta de rosii, crenguta de cimbru si hreanu ras proaspat.
Se serveste calda cu ceapa rosie si deasupra se mai presara putin cimbru.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn dulce simplu și super apreciat în familia noastră!
Plăcintă cu brânză dulce și stafideMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii