Alegem fasolea si o punem cateva ore la inmuiat (de preferat peste noapte) .
O oparim de 3 ori. Aaugam coasta spalata si portionata si lasam sa fiarba impreuna.
In acest timp ne ocupam de legume: le curatam si le spalam,telina o dam pe razatoare iar restul legumelor le taiem cubulete.
Incingem uleiul intr-o craticioara si le punem la calit. Le lasam pana se inmoaie si le punem peste fasole. Adaugam frunza de dafin si sucul de rosii. Asezonam cu sare, piper si cimbru. La final punem patrunjelul tocat. Sa aveti pofta, fratilor!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii