Se pune fasolea la inmuiat peste noapte. Dimineata se pune in oala cu apa rece si se pune la fiert. Cand e fiarta pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt, morcovii, patrunjelul, telina si ardeiul tocate. Se lasa sa fiarba.
Cand fasolea e fiarta se face un rantas astfel: se pune ulei la incins, se adauga faina alba cam 2 linguri, se prajeste putin si se adauga pasta de rosii se stinge cu zeama de la fasole si se pune in oala. Se lasa sa dea cateva clocote si se adauga vegeta si piper. Verdeata se toaca marunt si se adauga in oala dupa gust. Se lasa sa mai dea cateva clocote si se stinge focul.
Cu frunze de patrunjel tocate pe deasupra si cu salata de ceapa rosie.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii