Neaparat vom incepe cu pregatirea alimentelor necesare. Dragaveiul il vom alege frunza cu frunza dupa care ii scoatem vita groasa de pe mijlocul frunzei. Intr-un vas cu apa rece spalam bine dragaveiul dupa care il fierbem pret de 5 minute. Rasturnam frunzele intr-o sita pentru scurgere si racire.
Trecem la curatatul legumelor, spalatul lor dupa care le taiem in functie de dorinta noastra. Taiem si dragaveiul mai mare.
Tragem la tigaie ceapa, morcovul si ardeiul, le adaugam invasul de ciorba si d-am drumul la ciorba propriu-zisa.
In timp ce ciorba fierbe v-om ccali o ceapa intr-o tigaie adaugam carnea taiata cubulete mici lasandu-le sa se rumeneasca. Rumenite fiind aruncam si ouale cu branza le fugarim prin tigaie 2 minute si le luam de pe foc.
Suntem atenti la legumele ce fierb si daca sant fierte adaugam dragaveiul taiat trecem la acrire numai dupa ce am incalzit borsul dupa gustul fiecaruia.
Tocam omleta facuta in bucati mici, le rasturnam in vasul cu ciorba mai lasam 5-7 minute dupa care oprim focul
Reteta este culeasa in zona de deal -munte a Mehedintuiului. Ajuns odata acolo nu poti ierta asa ceva alaturi de celelalte mancaruri traditionale.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii