Ciorba de Cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de Cocos

Ingrediente

  • un tacam si o pulpa de cocos (de curte)
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • ardei gras (congelat)
  • telina (congelata)
  • mazare (congelata)
  • 250 g rosii pentru iarna
  • 750 ml bors (de casa)
  • 2 oua
  • sare
  • leustean
  • patrunjel

Mod de preparare

O ciorbita sanatoasa, gustoasa si delicioasa…o ciorbita ce-mi place tare mult!

Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am indepartat spuma care s-a format.
Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat legumele proaspete. Am tocat morcovul si ceapa cubulete mici. Cartofii i-am taiat in bucati potrivite si i-am lasat intr-un castronel cu apa rece.
Cand a fiert carnea pe jumatate, am adaugat legumele tocate si pe cele congelate. Le-am lasat sa fiarba pana s-au patruns si am adaugat rosiile. Am potrivit gustul de sare, am mai lasat sa fiarba cateva minute si am pus borsul pe care l-am fiert inainte. Am batut doua oua bine si le-am turnat in ciorba amestecand usor sa se imprastie. Am inchis focul, am dat ciorbita deoparte si am adaugat verdeata tocata. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate