Ciorba de Cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de Cocos

Ingrediente

  • un tacam si o pulpa de cocos (de curte)
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • ardei gras (congelat)
  • telina (congelata)
  • mazare (congelata)
  • 250 g rosii pentru iarna
  • 750 ml bors (de casa)
  • 2 oua
  • sare
  • leustean
  • patrunjel

Mod de preparare

O ciorbita sanatoasa, gustoasa si delicioasa…o ciorbita ce-mi place tare mult!

Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am indepartat spuma care s-a format.
Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat legumele proaspete. Am tocat morcovul si ceapa cubulete mici. Cartofii i-am taiat in bucati potrivite si i-am lasat intr-un castronel cu apa rece.
Cand a fiert carnea pe jumatate, am adaugat legumele tocate si pe cele congelate. Le-am lasat sa fiarba pana s-au patruns si am adaugat rosiile. Am potrivit gustul de sare, am mai lasat sa fiarba cateva minute si am pus borsul pe care l-am fiert inainte. Am batut doua oua bine si le-am turnat in ciorba amestecand usor sa se imprastie. Am inchis focul, am dat ciorbita deoparte si am adaugat verdeata tocata. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc