Burta spalata bine se pune la fiert impreuna cu oasele si se da in cateva clocote spumuind zeama cu atentie. Dupa ce nu mai face deloc spuma deasupra adaugam toate legumele inclusiv sarea si otetul si se fierbe la foc mai mic (sa nu se tulbure zeama).
Cand burta este fiarta (adica intra furculita in ia) o scoatem din oala impreuna cu oasele, strecuram zeama iar peste ia punem burta pe care am taiat-o fideluta. Asezam din nou oala pe foc si cand da in clocot o dregem cu galbenusurile amestecate cu smantana si zeama de la ciorba. Se mai tine pe foc pana ce da din nou in clocot.
Se serveste la masa alaturi de usturoi pisat si otet pentru ca fiecare sa o asezoneze dupa gustul fiecaruia.
Burta daca are un miros pronuntat de vita se pune cateva ore in apa amestecata cu otet pentru ai scoate mirosul. Eu folosesc oase cu maduva de porc fiindca cele de vita ii da ciorbei un miros pronuntat de vita si mie nu-mi place.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii