Proportionam coada de vita in portii la aprecierea fiecaruia dupa care tocmim momitele in cuburi cam la 5 cm fiecare latura, le clatim in apa cu putin otet si le punem la fiert,.
Trebuie sa supraveghem fierberea sa spumuim atent si bine pentru a obtine o zeama limpede si clara. La o jumatate de ora de la spumuire, taiem ceapa, ardeii, morcovul rondele si le punem la fiert impreuna cu carnea
Punem in alt vas borsul sa fie fierbinte si asteptam sa fiarba zarzavatul si carnea.
Alegem coditele de la leustean le tocam si le aruncam in vas.
Procedam la sarare si acrirea ciorbei urmand sa punem jumatate din frunzele de leustean tocate si cescuta de bulion.
Separat batem cele trei oua bine peste care punem 2-3 polonice de zeama. Luam ciorba de pe foc o dregem cu oul batut si putem spune ca ciorba noastra este gata.
In ajutorul ei putem sa alaturam ardei iute, smantana sau ciusca murata.
pofta buna
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii