Proportionam coada de vita in portii la aprecierea fiecaruia dupa care tocmim momitele in cuburi cam la 5 cm fiecare latura, le clatim in apa cu putin otet si le punem la fiert,.
Trebuie sa supraveghem fierberea sa spumuim atent si bine pentru a obtine o zeama limpede si clara. La o jumatate de ora de la spumuire, taiem ceapa, ardeii, morcovul rondele si le punem la fiert impreuna cu carnea
Punem in alt vas borsul sa fie fierbinte si asteptam sa fiarba zarzavatul si carnea.
Alegem coditele de la leustean le tocam si le aruncam in vas.
Procedam la sarare si acrirea ciorbei urmand sa punem jumatate din frunzele de leustean tocate si cescuta de bulion.
Separat batem cele trei oua bine peste care punem 2-3 polonice de zeama. Luam ciorba de pe foc o dregem cu oul batut si putem spune ca ciorba noastra este gata.
In ajutorul ei putem sa alaturam ardei iute, smantana sau ciusca murata.
pofta buna
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosAdaptare dupa reteta Gabrielei, delicios de ciocolatos!
Tort sah super ciocolatosO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii