Ciorba cu Aripioare de Pui si Brocoli

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - una punga de aripioare de pui;
  • - 500 gr brocoli;
  • - 2 morcovi;
  • - una gulioara;
  • - un ardei rosu;
  • - sare;
  • - delikat;
  • - 3-4 linguri cu ulei;
  • - 700 gr smantama;
  • - 1 lingura faina

Mod de preparare

Se pun intr-o oala aripioarele la fiert, se pune delikat si sare dupa gust si se lasa la fiert. Intre timp se curata morcovii, gulioara, ardeiul rosu care se dau pe razatoare (pe ochiurile mai mari) si se pun intr-o cratita la calit cu 3-4 linguri de ulei, iar apoi legumele calite se pun in supa.

Dupa ce a mai fiert putin supa se pune brocoli desfacut in bucati mai mici si se lasa in continuare a fiert.

Intr-o farfurie adanca pui o lingura buna de faina cu vreo 4 linguri de smantana si amesteci bine cu o furculita (freci bine ca sa nu ramana bucati de faina), iar apoi pui si restul smantanii. Torni smantana la final peste supa si mai lasi sa mai dea vreo 5 min. sa dea in clocot.
Se serveste cu pofta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Rulada de Biscuiti (de Post)
1
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
3
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Prajitura Mona
4
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Sos de Smantana si Marar
5
Sosuri

Sos de Smantana si Marar

Sos de Smantana si Marar
Parteneri
Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat
Bucataras.RO

Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat

Aveam niște mere care începuseră să se înmoaie și m-am gândit să pregătesc o prajitură. A ieșit un...

Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola