In untul topit se prajeste ceapa si usturoiul. Cand e gata prajita (sticloasa) ceapa se pune faina si se face un fel de rantas (doar 1/2 de minut se tine pe foc) apoi se adauga jumatate din laptele de frisca.
In alta oala, se fierb gnocchi.
In supa care fierbe se adauga morcovi rasi, telina tocata marunt si friptura sau puiul la gratar sau ce vreti sa folositi, deasemenea taiat bucati mici (cubulete). Cand supa incepe sa se ingroase se adauga si a doua jumatate de lapte si supa de oase/pui/ legume, spanacul si se da gust (asezoneaza). Se mai fierbe 3-4 minute, se adauga gnocchi gata fierti si strecurati si se poate servi... La servire se presara in farfurie parmesan proaspat ras si se decoreaza cu cateva frunze de usturoi proaspat.
De regula eu cand pregatesc supa asta folosesc resturi de friptura de pui precum si ceva din zeama de pe friptura... pun mai putin lapte si ceva mai multa supa de legume daca o vreau mai putin calorica.
Supa asta nu este supa crema, dar trebuie sa aibe o consistenta groasa, aproape ca o supa crema.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii