In untul topit se prajeste ceapa si usturoiul. Cand e gata prajita (sticloasa) ceapa se pune faina si se face un fel de rantas (doar 1/2 de minut se tine pe foc) apoi se adauga jumatate din laptele de frisca.
In alta oala, se fierb gnocchi.
In supa care fierbe se adauga morcovi rasi, telina tocata marunt si friptura sau puiul la gratar sau ce vreti sa folositi, deasemenea taiat bucati mici (cubulete). Cand supa incepe sa se ingroase se adauga si a doua jumatate de lapte si supa de oase/pui/ legume, spanacul si se da gust (asezoneaza). Se mai fierbe 3-4 minute, se adauga gnocchi gata fierti si strecurati si se poate servi... La servire se presara in farfurie parmesan proaspat ras si se decoreaza cu cateva frunze de usturoi proaspat.
De regula eu cand pregatesc supa asta folosesc resturi de friptura de pui precum si ceva din zeama de pe friptura... pun mai putin lapte si ceva mai multa supa de legume daca o vreau mai putin calorica.
Supa asta nu este supa crema, dar trebuie sa aibe o consistenta groasa, aproape ca o supa crema.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii