Ingrediente

cateva capatani si cozi de peste proaspat, eu am avut salau si crap
1 ceapa
2 ardei
1 morcov
1 radacina de patrunjel
1 pahar de suc de rosii
1 pastarnac
sare
1 ou
1 l de bors de tarate
o mana de orez cu bob rotund
patrunjel
leustean verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

4 portii

Se curata si spala zarzavatul, apoi ceapa se taie marunt, la fel si celalalt zarzavat, apoi se pun la fiert in 2-3 l de apa cu sare.

Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga sucul de rosii si pestele. Se lasa sa clocoteasca 5 minute, dupa care se adauga borsul, potrivind gustul dupa placul nostru. Se adauga si orezul si se lasa sa fiarba inca 15 minute.

Se opreste focul, se presara verdeta tocata si se drege borsul cu oul batut. Se serveste fierbinte !
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bors de peste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bors de peste