Se curata si spala zarzavatul, apoi ceapa se taie marunt, la fel si celalalt zarzavat, apoi se pun la fiert in 2-3 l de apa cu sare.
Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga sucul de rosii si pestele. Se lasa sa clocoteasca 5 minute, dupa care se adauga borsul, potrivind gustul dupa placul nostru. Se adauga si orezul si se lasa sa fiarba inca 15 minute.
Se opreste focul, se presara verdeta tocata si se drege borsul cu oul batut. Se serveste fierbinte !
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii