In primul rand, puiul il curatam si il desfacem pe bucati, il spalam cu apa rece si il punem la fiert intr-o oala. Cand fierbe luam spuma care se formeaza deasupra si peste adaugam legumele (fara cartofi) taiate marunt si lasam sa fiarba 10-15 minute, dupa care punem si cartofii taiati cubulete impreuna cu bulionul, cimbru, leusteanul, patrunjelul (eu am pus uscate) si lasam sa fiarba bine toate legumele impreuna cu carnea.
Dupa ce au fiert adaugam delikatul, si fideaua, mai lasam 10 minute la fiert si la final punem borsul sau borsul magic in fuctie de cat de acru va place, potrivim de sare, mai lasam 2-3 minute la fiert si stingem focul.
Se serveste alaturi de o mamaliguta si ardei iuti, cu smantana sau cu ce va place!
Pofta buna!
1. Se mai completeaza cu apa dupa ce legumele sunt fierte
2. Din aceste ingrediente mi-au iesit 4l de ciorba.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCheesecake cu lamaie si menta - un desert racoritor si cremos, perfect pentru zilele calde de vara. Aceasta reteta fara...
Cheesecake cu lamaie si mentaVa propun o noua înghețată cu sirop de menta de casă, cu fistic de data aceasta si cu fructe de padure. O combinatie...
Parfait de înghețată cu menta si fisticO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii