Clatim cu apa rece florescentele de soc si le punem in borcan.
Diluam drojdia de bere cu apa rece si o turnam in borcan.
Adaugam zaharul si compltam borcanul cu apa pana se umple.
Il asezam la loc umbrit dar calduros pentru a nu grabi prea tare procesul de fierbere.
qacoperit va sta borcanul si verificamla 5 zile daca procesul de acrire a inceput.
Sa specificam ca avem trei etape: acidulare, acrire, otetire.
Intre 5 si 7 zile trecem la tras vinul de pe drojdie spre a nu inainta in continuare in fierbere.
Rezulta un vin de casa cu proprietati terapeutice extraordinare de culoarea uleiului care poate fi schimbat cu orice colorant natural.
In rapart de cantitatea de zahar creste sau descreste alcolemia rezultata
Rece cu sau fara sifon este un bun tamaduitor al afectiunilor astmatice, bronsice si pulmonare, dar in cantitati mai mari devine un vino veritas si se va comporta ca atare.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii