Clatim cu apa rece florescentele de soc si le punem in borcan.
Diluam drojdia de bere cu apa rece si o turnam in borcan.
Adaugam zaharul si compltam borcanul cu apa pana se umple.
Il asezam la loc umbrit dar calduros pentru a nu grabi prea tare procesul de fierbere.
qacoperit va sta borcanul si verificamla 5 zile daca procesul de acrire a inceput.
Sa specificam ca avem trei etape: acidulare, acrire, otetire.
Intre 5 si 7 zile trecem la tras vinul de pe drojdie spre a nu inainta in continuare in fierbere.
Rezulta un vin de casa cu proprietati terapeutice extraordinare de culoarea uleiului care poate fi schimbat cu orice colorant natural.
In rapart de cantitatea de zahar creste sau descreste alcolemia rezultata
Rece cu sau fara sifon este un bun tamaduitor al afectiunilor astmatice, bronsice si pulmonare, dar in cantitati mai mari devine un vino veritas si se va comporta ca atare.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii