Vin de Macese

Postat pe: 01-03-2013
(1)

Ingrediente

Macese 3 kg
zahar 2,5 kg
apa 6 litri
drojdie de bere 25 gr

Mod de preparare

Macesele spalate si curatate de impuritati sant trecute prin masina de tocat si puse in vasul de fermentatie. Deoarece pulpa este una fina punem zaharul direct si drojdia la fel.

Venim cu 6 litri de apa, punem capac si mai umblam peste 7 zile.
La 7 zile tragem dupa drojdie cu un furtun fara sa tulburam.
La alte 7 zile mai tragem o data si il imbuteliem. Se pastreaza in zamnic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Vin de Macese" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  01.03.2013 15:39:24

Face parte din categoria vinurilor medicinal si nu este mai prejos decat oricare alt soi de vin

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Vin de Macese