Vin de Macese

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Macese 3 kg
  • zahar 2,5 kg
  • apa 6 litri
  • drojdie de bere 25 gr

Mod de preparare

Macesele spalate si curatate de impuritati sant trecute prin masina de tocat si puse in vasul de fermentatie. Deoarece pulpa este una fina punem zaharul direct si drojdia la fel.

Venim cu 6 litri de apa, punem capac si mai umblam peste 7 zile.
La 7 zile tragem dupa drojdie cu un furtun fara sa tulburam.
La alte 7 zile mai tragem o data si il imbuteliem. Se pastreaza in zamnic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa