Se ia un vas in care se pune apa. Lamaile si portocalele se dau prin storcator.
Toate astea se iau si se pun in vasul cu apa. Se pune zaharul si se amesteca. Se iau ananasul si kiwi-ul, se curata si se pun in blender alaturi de compozitia din vas.
Se amesteca in blender pana iese un fel de suc.
Se pun itr-un pahar de sampanie sau de coktail(ori ce vreti)
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii