Suc de fragi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de fragi
  • 1 kg zahar

Mod de preparare

Se spala si se curata fragii, se arunca fructele nesanatoase, se scurg, apoi se pun intr-un borcan straturi cu zahar ( un strat de zahar, unul de fructe) pana terminati fragii. Se acopera ermetic si se pun 3-4 zile la racoare.

Dupa aceasta perioada se scurge sucul si se strecoara in sticle si se lasa cam un sfert goale. Se adauga apoi alcol dupa dorinta se inbuteliaza si se pastreaza la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate