Suc de fragi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de fragi
  • 1 kg zahar

Mod de preparare

Se spala si se curata fragii, se arunca fructele nesanatoase, se scurg, apoi se pun intr-un borcan straturi cu zahar ( un strat de zahar, unul de fructe) pana terminati fragii. Se acopera ermetic si se pun 3-4 zile la racoare.

Dupa aceasta perioada se scurge sucul si se strecoara in sticle si se lasa cam un sfert goale. Se adauga apoi alcol dupa dorinta se inbuteliaza si se pastreaza la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa