Pregatiti ceaiul si lasati-l la racit.
Decojiti mango-ul si taiati-il pe junatate evitand samburele.
Scoateti samburii din prune si caise.
Curatati rodia - taiati rodia in 4 apoi o scufundam intr-un vas cu apa si scoatem semintele.
Introduceti toate ingredientele in blender si mixati timp de 45 - 60 secunde.
Turnati sucul in pahar si decorati cu fructe uscate.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii