Se pune in blender sucul de pere (sau care va place mai mult) din compoit si piersica feliata si tocata apoi in bucatele mai micute dupa care se aseaza capacul si se porneste blenderul.
Dupa ce s-a facut piure fructul se toarna intr-un vas/pahar mic si se trece la prepararea celui de al doilea smoothie. Se aseaza in blender laptele (se poate pune in aceasi cuva fara a fi spalata in prealabil) mierea de albine si murele congelate. Se pune capacul si se da drumul programului.
Dupa ce s-=a facut piure se lasa in cuva blenderului.
Se ia un pahar mai mare, inalt, subtire/sonda sau hurricane si se trece la asamblarea bauturii.
Pentru un efect mai sofisticat se toarna, in paralel, pe o parte si pe alta a paharului din fiecare din cele doua amestecuri de bautura.
Se decoreaza cu un fruct, o umbreluta si un pai sau dupa dorinta. Se bea rece
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii