Lamaile se spala bine, dupa care se decojesc cu curatator de legume. Cojile se pun la fiert in apa, iar peste acestea se pune zeama storsa bine de la lamai. Cand apa se incalzeste putin, se adauga zaharul si se amesteca bine pentru a se topi. Acesta se fierbe la foc mic.
In momentul cand incepe sa fiarba, se mai lasa aproximativ 20 minute, dupa care se strecoara si se pune in sticle.
Mie mi-au iesit 27 de sticle de 500 ml si 3 sticle de 330 ml.
Siropul se serveste diluat apa plata sau minerala.
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii