Fructele se spala bine de tot intr-o strecuratoare de plastic dupa care se lasa la scurs. Se ia apoi o sita de matase sau de plastic (metalul oxideaza) si se pasireaza. Semintele si pulpa ramasa in sita, se arunca (daca nu veti sa folositi la un jello) dupa care sucul si pulpa rezultate in urma pasarii se amesteca cu zaharul bine de tot.
Se pune la foc mic si se amesteca mereu in sirop.
Cand s-a ingrosat putin se ia de pe foc, se trage la sticle, se mai fierbe la baia de aburi pentru o jumatate de ora dupa care se lasa pe masa in bucatarie sa se raceasca. Se pastreaza la loc rece. Se serveste cu apa minerala si cu cuburi de gheata, pe post de racoritoare naturala
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii