New Virgin-NON Virgin Bloody Mary

Complexitate
redusa
New Virgin-NON Virgin Bloody Mary

Ingrediente

  • 2 rosii coapte
  • gen para
  • frunze de menta proaspata
  • ghimbir cat o migdala
  • 20-40 ml de vodka
  • o lingurita de zahar pt varianta virgin

Mod de preparare

Dupa indelungi asteptari iata si reteta mea pentru concurs!!

Cum suntem inca in plin sezon cald si avem la indemana o multumime de fructe si legume proaspete m-am gandit sa recreez un long drink super cunoscut: Bloody Mary. Cu totii stim ca e suc de rosii amestecat cu vodka, un pic de sare, piper si tabasco. Poate unii l-ati consumat, altii nu dar eu il recomand cu placere. La fel si creatia mea de azi.

Ingredientele folosite sunt cam aceleasi din clasic, doar ca am inlocuit tabasco si piperul cu ceea ce moldovenii nostrii au numit la inceputurile sale pe plaiuri moldave piperul alb. Si nu, nu vorbesc despre piperul alb, ci despre ..... ghimbir! Iar pentru ca gustul de proaspat si racoritor sa fie desavarsit am adaugat ... menta proaspata! Si pentru a profita fin plin de savoarea prospetimii sucul clasic de rosii este inlocuit cu rosii proaspat stoarse!

Se curata rosia de pielita si de seminte. Se taie cubulete si se pune in in bleder/vasul pt mixat daca il folositi pe cel plonjor. Se adauga frunse de menta proaspata, rupte cu mana daca sunt prea mari si ghimbirul curatat de marimea unui miez de migdale.

Daca optati pt varianta fara alcool, adaugati un pic de zahar brun sau mierer, dupa gust. Mixati. In paharul pt servit puenti echivalentul a doua cuburi de gheata pisata, vodka si sucul de rosii mixat.
Amestecati si serviti! Enjoy it!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
2
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Dulceata de agrise
4
Placinte cu carne
5
Aperitive

Placinte cu carne

Placinte cu carne
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie