- am spalat si curatat de simburi caisele
- le-am pus la fiert in apa in care am topit deja zaharul
- cind erau fierte bine le-am facut pasta (ori cu mixerul vertical ori cu sita cu manivela pentru pasat zarzavaturile - eu o am de la ikea)
- am trecut pasta obtinuta prin sita*
Nu e obligatoriu sa trecem nectarul si prin sita daca nu va deranjeaza si chiar va place coaja caiselor care se va simti putin. Eventual puteti chiar decoji caisele fierte.
Eu l-am baut asa, rece dupa ce a stat o noapte in frigider.
Se poate face si pentru iarna, pus in sticle si fiert la bain marie.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii