Se stoarce limul. Se pune limul, cu zahar brun(2, 3 linguri) si menta (2, 3 ramuri), in pahar inalt, se amesteca apasati un pic pe menta pt a scoate aroma accea de menta. Intrun alt pahar spargeti gheata, atentie nu trebuie sa fie foarte marunta pt ca se topeste oricum.
Ca sa va iasa perfect tineti un cub de gheata intre aratator se dregetul mare si loviti peste ea cu orice e tare si o sparge. Daca alegeti cea de a doua varianta, cea cu spartul intre degete, o puteti face chiar deasupra paharului in care ati pregatit deja menta cu limul si zaharul.
Cantitatea de gheta trebuie sa ajunga pana aproape jumatatea paharului. Umpleti apoi jumatate de rum, si jumatate apa tonica.
Amestecati bine cu un bastonas decorati si enjoy! !
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAzi ne racorim cu un frappuccino! Adica un cappuccino in care pus inghetata si frisca si facut cu ajutorul espressorului...
Frappuccino cu frisca si mentaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii