Se stoarce limul. Se pune limul, cu zahar brun(2, 3 linguri) si menta (2, 3 ramuri), in pahar inalt, se amesteca apasati un pic pe menta pt a scoate aroma accea de menta. Intrun alt pahar spargeti gheata, atentie nu trebuie sa fie foarte marunta pt ca se topeste oricum.
Ca sa va iasa perfect tineti un cub de gheata intre aratator se dregetul mare si loviti peste ea cu orice e tare si o sparge. Daca alegeti cea de a doua varianta, cea cu spartul intre degete, o puteti face chiar deasupra paharului in care ati pregatit deja menta cu limul si zaharul.
Cantitatea de gheta trebuie sa ajunga pana aproape jumatatea paharului. Umpleti apoi jumatate de rum, si jumatate apa tonica.
Amestecati bine cu un bastonas decorati si enjoy! !
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii