Se amesteca toate sucurile de fructe cu gheata in blender pana se face ca un piure, apoi se adauga alcoolul si se mai pulseaza cateva secunde cat sa se amestece.
Se serveste in pahare care au fost frecate intai cu o felie de lamaie si apoi puse pe o farfurie cu sare incat sa se lipeasca sarea de marginea paharului. Se decoreaza cu o feliuta sau coaja de lamaie.
E minunata cu tortilla chips si salsa, sau chips si guacamole (dipul facut din avocado).
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorIntr-una din zilele astea mai reci, as fi mancat o pufosenie calda, umpluta cu ceva si sa fie dulce. Asa ca am framantat...
Painici pufoase cu ciocolata, fara zaharEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii