Am luat tavita in care se face gheata, am pus in fiecare despartitura cate o frunza de menta proaspata, am acoperit cu apa, doar pana la jumatate. Am pus la congelator sa se inghete. Apoi, am scos tavita, am umplut cu apa pana sus si am pus din nou la congelator.
Am luat lamaile, le-am stors, am strecurat sucul, apoi am amestecat cu apa si zahar dupa gust. Am pus intr-o cana de sticla si am pus deasupra cuburile de gheata cu frunze de menta. Pe langa faptul ca au un aspect frumos, ii da limonadei si un gust putin mai racoros, pe langa cel acrisor.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii