Am luat tavita in care se face gheata, am pus in fiecare despartitura cate o frunza de menta proaspata, am acoperit cu apa, doar pana la jumatate. Am pus la congelator sa se inghete. Apoi, am scos tavita, am umplut cu apa pana sus si am pus din nou la congelator.
Am luat lamaile, le-am stors, am strecurat sucul, apoi am amestecat cu apa si zahar dupa gust. Am pus intr-o cana de sticla si am pus deasupra cuburile de gheata cu frunze de menta. Pe langa faptul ca au un aspect frumos, ii da limonadei si un gust putin mai racoros, pe langa cel acrisor.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii