Lamaile le spalam bine dupa care le stergem cu un prosop. Le cojim (cu un cutit sau cu scula de cartofi). Coaja nu trebuie sa fie foarte groasa (sa nu iasa amar).
Intr-un borcan mai mare, punem cojile de lamaii si le acoperim cu votca, punem capacul si-l lasam o ora.
Borcanul trebuie sa fie bine inchis.
Dupa o ora strecuram , si punem votca intr-un bol. Amestecam apoi apa cu zaharul si dam pe foc (nu trebuie sa fiarba doar sa se dizolve zaharul).
Cand e gata adaugam peste votca, amestecam putin si turnam apoi intr-o sticla.
Il dam la frigider si este numai bun de servit!
Se serveste rece si cu bucati de gheata sfaramata!
M-am inspirat de la Jamila, doar ca eu am adaugat frisca si binenteles niste zmeurica proaspat culeasa. Aragazul meu inca nu...
Desert prajitura desteapta cu ciocolataInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii