Lichior de Ciocolata Alba

Complexitate
redusa
Lichior de Ciocolata Alba

Ingrediente

  • 800 ml frisca Megle (sau Hulala)
  • 200 g zahar pudra
  • 2 fiole esenta vanilie
  • 200 g praf pentru ciocolata alba fierbinte de la Festa (in pliculete )
  • 500 ml Vodka

Mod de preparare

Cele 200 g zahar pudra, 200 g praf ciocolata alba la Festa, impreuna cu cele 2 fiole de esenta de vanilie le punem intr-o cratita si adaugam treptat frisca amestecand pana se omogenizeaza. Vasul il punem la foc unde il vom tine pana se va incalzi usor compozitia si zaharul e topit (atentie! nu il fierbem ).

Luam de pe foc vasul si treptat adaugam cei 500 ml Vodka continuand sa amestecam pana totul se omogenizeaza. Turnam in sticle si le dam la rece. Dupa doua zile se poate consuma.

Din aceasta cantitate obtinem in jur de 2 l lichior.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
3
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura cu ciocolata si cocos
4
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
5
Romania

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac