O sticla de 700g se umple pe sfert cu cafea risnita de cea mai buna calitate si se adauga batonul de vanilie, alcoolul si apa pina la completare (se umple sticla pina la gat). Se lasa sa stea 2-3 luni dupa care se strecoara si se filtreaza. Se adauga apoi un sirop din 200g zahar si 150g apa.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii