Jeleu cu ceai

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lamii
  • 3 - 4 linguri de jeleu de lamiie
  • 3/4 l ceai
  • frisca pentru decor

Mod de preparare

Se da coaja de lamiie prin razatoare. Se pune jeleul intr-un vas si se toarna deasupra ceai cald. Se amesteca pana ce acesta se dizolva dupa care se raceste. Se pune coaja de lamiie si se amesteca.
Se serveste in cesti, cu frisca deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate