Granita cu Rubaba

Postat pe: 27-09-2010
(5)

Ingrediente

1 kg de rubaba
100g de zahar
250ml de sekt
zeama de la o lamiie
frunze de menta

Mod de preparare

Rubaba se curata si se taie bucatele. Sektul se pune la fiert cu zaharul. Se adauga rubaba care se lasa 10 minute sa fiarba la foc mic. Se lasa la racit si se paseaza cu mixerul. Se adauga zeama de lamiie. Se introduce in congelator pentru 3 ore. Din cind in cind se scoate si se "zgirie" cu furculita. Se serveste in pahare reci si garnisite cu menta pudrata cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Granita cu Rubaba" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ratatouille
•  29.08.2010 08:11:58

la orice magazin cu raion de bauturi alcoolice

ratatouille
•  29.08.2010 08:11:13

sekt e un vin spumos sau proseco

asa
•  28.08.2010 12:02:38

ce este sekt ?si unde se gaseste?

ratatouille
•  27.05.2010 07:23:07

am scris gresit, ma grabeam, se zice rubarba(rhabarber) este o planta, sau un fruct care seamana cu o leguma, nu se maninca crud, trebuie preparata, fiarta cu zahar,......

chira
•  25.05.2010 18:33:38

ce ii aia rubaba?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Granita cu Rubaba