Rubaba se curata si se taie bucatele. Sektul se pune la fiert cu zaharul. Se adauga rubaba care se lasa 10 minute sa fiarba la foc mic. Se lasa la racit si se paseaza cu mixerul. Se adauga zeama de lamiie. Se introduce in congelator pentru 3 ore. Din cind in cind se scoate si se "zgirie" cu furculita. Se serveste in pahare reci si garnisite cu menta pudrata cu zahar.
Placinta numita "la galette des rois" este o placinta foarte populara in Franta cu ocazia Epifaniei ce se...
Desert placinta cu ciocolata / Galette des roisInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii