Flip si Flap

Complexitate
redusa
Flip si Flap

Ingrediente

  • Pentru 1 portie :
  • -1 lingura cafea macinata
  • -200 ml lapte rece
  • -1 galbenus de ou
  • -2 linguri sirop de ciocolata
  • -2 cuburi de gheata
  • Pentru ornat: ciocolata rasa si putin sirop de ciocolata

Mod de preparare

Amestecati cu mixerul laptele, siropul de ciocolata, galbenusul si cafeaua macinata, pana se spumeaza.

Turnati in pahar de sticla inalt 1/2 din amestecul obtinut. Puneti cuburile de gheata, putin sirop de ciocolata si apoi, cealalta jumatate de amestec. Ornati cu putin sirop si ciocolata rasa.

Serviti cu paiul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc