Flip si Flap

Complexitate
redusa
Flip si Flap

Ingrediente

  • Pentru 1 portie :
  • -1 lingura cafea macinata
  • -200 ml lapte rece
  • -1 galbenus de ou
  • -2 linguri sirop de ciocolata
  • -2 cuburi de gheata
  • Pentru ornat: ciocolata rasa si putin sirop de ciocolata

Mod de preparare

Amestecati cu mixerul laptele, siropul de ciocolata, galbenusul si cafeaua macinata, pana se spumeaza.

Turnati in pahar de sticla inalt 1/2 din amestecul obtinut. Puneti cuburile de gheata, putin sirop de ciocolata si apoi, cealalta jumatate de amestec. Ornati cu putin sirop si ciocolata rasa.

Serviti cu paiul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate