Caisele si piersica se spala, se curata de sambure, se taie in bucati. Doar piersica am curatat-o de coaja, caisele le-am lasat cu coaja. Pepenele curatat de coaje se taie in bucati. Se pun fructele in bleder cu zaharul si sucul de lamaie. Mixati bine, adaugati lichiorul si gheata putin pisata dupa gust. Mixati si cocktailul de fructe este deja gata.
Se poate prepara si cu alte fructe. Serviti cu alte cuburi de gheata si decorati cu fructe proaspete dupa gust.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii