* Folositi marshmallow alb (care nu are arome), cele colorate au diferite arome care pot influenta gustul ciocolatei calde. Daca marshmallows este in bucati mari, taiati-l in rondele mai mici.
Bateti smantana pentru frisca pana are o consistenta pufoasa, incorporati zaharul pudra vanilat (dupa gust) si lasati in asteptare.
Dizolvati cacao in putin lapte de cocos rece. Dati deoparte.
Separat, puneti intr-un vas restul de lapte, apoi adaugati pe rand celelalte ingrediente: zaharul, vanilia, scortisoara, cacao dizolvata si ciocolata rasa.
Asezati vasul pe foc mic, amestecand din cand in cand cu o spatula.
Lasati sa se infierbante bine si dati deoparte, inainte sa inceapa sa clocoteasca.
Repartizati imediat in pahare sau cani.
Decorati cu frisca si adaugati o cantitate generoasa de marshmallows.
Lasati in asteptare cateva secunde pentru ca rondelele de marshmallows sa inceapa sa se topeasca.
Optional, puteti presara peste marshmallows un praf de scortisoara sau ornamente de ciocolata.
Serviti ciocolata cat este calda.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii