Chocolate Orange Cocktail

Complexitate
redusa
Chocolate Orange Cocktail

Ingrediente

  • 100g zahar pudra nerafinat
  • coaja de la 1 portocala bio
  • ciocolata neagra rasa, pentru a decora
  • vodca 100ml
  • crema de cacao 100ml
  • zeama de la 1 portocala
  • zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare

Impresionați-vă oaspeții la petrecerea de Craciun cu acest cocktail festiv - cu vodca, suc de portocale, crema de cacao și ciocolată rasă!

In primul rand facem un sirop de portocale. Combinam 100ml de apa cu cu zaharul pudra si coaja de portocala intr-o tigaie si fierbem.

Se raceste și se strecoara siropul.

Racim paharele coupé in congelator, apoi umezim marginile cu un pic de apă și le imbracam in ciocolata neagra rasa.

Intr-un agitator cocktail, se agită vodca, crema de cacao, siropul de portocale și sucul de portocale si lamaie. Se toarnă în paharele ornate.

Noroc!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa