Chisleag de Icusesti

Postat pe: 15-01-2013
(1)

Ingrediente

lapte de vaca 3 litri
2-3 frunze de menta

Mod de preparare

Este o reteta foarte simpla fara prea multe ingrediente, fara prea multa manopera

Plecam de langa cea care ne-a oferit laptele, cu donita plina sau dupa caz atat cat ne a dat, venim la bucatarie, strecuram laptele cu o sita foarte deasa (speciala pentru lapte si numai de lapte), pregatim laptarele (oale de lut) si punem pe fundul lor cate 2 frunze de menta.

Rasturnam laptele in laptare, le umplem si le asezam la loc ferit de lunmina si cald 24 de ore

In raport de anotimp termenul de 24 de ore va fi mai mare sau mai mic. Se incearca cu o coada de lingura. Se poate smantani (se trage smantana deoparte) iar chisleagul rezultat se serveste rece din frigider
Medicament in caz ca ai boala de oala dimineata pe racoare ia un laptar de chisleag si fate bine leac sigur
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chisleag de Icusesti" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  15.01.2013 15:59:08

Face parte din categoria produselor lactate ,se asociaza cu:colaci,biscuiti de casa,poale-n brau ,invartita sau orice alt produs de patiserie.
Prin efectul de rece si mentol poate ravni la titlul de bautura racoritoare.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chisleag de Icusesti