Este o reteta foarte simpla fara prea multe ingrediente, fara prea multa manopera
Plecam de langa cea care ne-a oferit laptele, cu donita plina sau dupa caz atat cat ne a dat, venim la bucatarie, strecuram laptele cu o sita foarte deasa (speciala pentru lapte si numai de lapte), pregatim laptarele (oale de lut) si punem pe fundul lor cate 2 frunze de menta.
Rasturnam laptele in laptare, le umplem si le asezam la loc ferit de lunmina si cald 24 de ore
In raport de anotimp termenul de 24 de ore va fi mai mare sau mai mic. Se incearca cu o coada de lingura. Se poate smantani (se trage smantana deoparte) iar chisleagul rezultat se serveste rece din frigider
Medicament in caz ca ai boala de oala dimineata pe racoare ia un laptar de chisleag si fate bine leac sigur
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaAndra Mihail a pregătit niște clătite sărate cu brânzeturi foarte gustoase. Rețeta este atât de simplă...
Clătite sărate cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasăDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii