La aparatul special de cafea (espresso) se face cafeaua. Dupa ce este gata, se pune deoparte si se pune apoi lapte intr-un ibric sau o cana mai mare. Se fixeaza aparatul pe programul spuma/abur si cand a ajuns la temperatura normala se pune laptele la tubul atasat aparatului. Prin miscari verticale, se misca ibricul/ cana, pentru a incalzi laptele uniform si pentru a forma spuma deasupra.
Se pune apoi deoparte si se trece la urmatorul pas.
Se pune cafeaua intr-un pahar, se pune siropul (cateva picaturi, este optional) se pune zaharul (daca folositi) si apoi (va ajutati de o lingurita pentru a opri spuma laptelui) turnati laptele peste cafea. Cu lingurita puneti deasupra spuma (la urma) si decorati dupa plac.
Enjoy!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii