Cafea Cappuccino

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

25-30 g cafea naturala de calitate buna (cu cofeina)
50 ml lapte (orientativ)
arome (siropuri speciale si optionale)
zahar (optional)

Mod de preparare

La aparatul special de cafea (espresso) se face cafeaua. Dupa ce este gata, se pune deoparte si se pune apoi lapte intr-un ibric sau o cana mai mare. Se fixeaza aparatul pe programul spuma/abur si cand a ajuns la temperatura normala se pune laptele la tubul atasat aparatului. Prin miscari verticale, se misca ibricul/ cana, pentru a incalzi laptele uniform si pentru a forma spuma deasupra.

Se pune apoi deoparte si se trece la urmatorul pas.

Se pune cafeaua intr-un pahar, se pune siropul (cateva picaturi, este optional) se pune zaharul (daca folositi) si apoi (va ajutati de o lingurita pentru a opri spuma laptelui) turnati laptele peste cafea. Cu lingurita puneti deasupra spuma (la urma) si decorati dupa plac.

Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cafea Cappuccino" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

annay
•  09.06.2011 13:11:09

sunt fana cappuccino...in plus reteta ta e delicioasa...mmmmmmm!!!
^_^

pupi
•  18.11.2009 10:42:44

Dana, mersi

dana67
•  18.11.2009 09:56:12

bravooo, un cappuccino pe cinste

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cafea Cappuccino