Ingredientele principale sunt iaurt si apa in cantitati egale sau doua parti de iaurt si una de apa, depinde de iaurt caci bautura care rezula nu trebuie sa fie foarte "groasa" ci lichida, de baut.
Se pune iaurtul in blender si se bate circa 30 secunde. Se adauga apa (incetisor) si sarea si se continua baterea in blender sau cu telul para pentru alte 30 minute.
* se adauga menta uscata si tocata marunt doar daca va place ...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii