Spalati bine toate ingredientele
Decojiti ananasul, scoateti simburi din cirese si curatati capsunile de codita
Introduceti ingredientele alternandule in storcatorul prin presare la rece Kuvings
Turnati sucul in pahar
Ciresele fac parte dintre primele 20 de alimente cele mai bogate in antioxidanti, care protejeaza celulele de actiunea negativa a radicalilor liberi. Antioxidantii pe care ii gasim in cirese se numesc antocianine (se gasesc si in afine) si au rolul de reduce riscul aparitiei bolilor de inima si al cancerului. De asemenea, antocianinele sunt bune pentru creier si imbunatatesc memoria. O simpla ceasca de cirese contine peste 4.000 de antioxidanti.
Pe langa antioxidanti, ciresele sunt adevarate pachete de vitamine si minerale, continand vitamine din grupul B-urilor (B1, B2, B3, B6), vitamina C, vitamina A si vitamina E, dar si minerale, precum calciu, fosfor, fier, magneziu si potasiu. In cirese se mai gasesc si betacaroten (contin de 19 ori mai mult betacaroten decat capsunile si afinele) si melatonina, un hormon care regleaza ciclurile de somn.
"Retete de suflet" Aceasta placinta este numai buna de pus la pachet, acum ca tot incepe scoala sau chiar la...
Aperitiv placinta melc cu pesto si branza fetaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii