Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola, un deliciu!

Ingrediente

  • Ingrediente Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
  • 3 ardei grași roșii
  • 5-6 felii de pâine mai tare
  • 1 ou
  • 100 g gorgonzola picantă
  • 20 g muguri de pin
  • 20 g capere
  • 10 linguri de lapte
  • 20 g măsline feliate
  • Sare și piper
  • 2-3 crenguțe de cimbru proaspăt
  • Busuioc proaspăt

Mod de preparare

Cum se prepara Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

Pâinea se taie cuburi și se transferă într-un bol. Se toarnă puțin lapte, cât să se înmoaie puțin cubulețele de paine.


Într-un alt bol, bateți oul și când se omogenizează adugați-l compoziția peste pâine. Puneți și câteva capere, muguri de pin și măsline. Condimentați cu sare și piper, după gust.

Adăugați și o parte din brânza gorgonzola picantă.


Spălați și tăiați ardeii grași pe jumătate, îndepărtând semințele și cotorul interior. Așezați-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Umpleți jumătățile de ardei cu amestecul de pâine și gorgonzola. Peste fiecare ardei puneți restul de brânză gorgonzola și stropiți cu puțin ulei de măsline. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 30 de minute sau până când ardeii sunt fragezi și ușor rumeniți.
Serviți ardeii grași umpluți cu pâine și gorgonzola calzi, alături de o salată proaspătă.

Poftă bună!

Sursa reteta: https://www.gorgonzola.com/ricette/peperoni-al-forno-ripieni-di-pane-e-gorgonzola-dop/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa