Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola, un deliciu!
Cum se prepara Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
Pâinea se taie cuburi și se transferă într-un bol. Se toarnă puțin lapte, cât să se înmoaie puțin cubulețele de paine.
Într-un alt bol, bateți oul și când se omogenizează adugați-l compoziția peste pâine. Puneți și câteva capere, muguri de pin și măsline. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Adăugați și o parte din brânza gorgonzola picantă.
Spălați și tăiați ardeii grași pe jumătate, îndepărtând semințele și cotorul interior. Așezați-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Umpleți jumătățile de ardei cu amestecul de pâine și gorgonzola. Peste fiecare ardei puneți restul de brânză gorgonzola și stropiți cu puțin ulei de măsline. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 30 de minute sau până când ardeii sunt fragezi și ușor rumeniți. Serviți ardeii grași umpluți cu pâine și gorgonzola calzi, alături de o salată proaspătă.
Poftă bună!
Sursa reteta: https://www.gorgonzola.com/ricette/peperoni-al-forno-ripieni-di-pane-e-gorgonzola-dop/
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii