Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola, un deliciu!

Ingrediente

  • Ingrediente Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
  • 3 ardei grași roșii
  • 5-6 felii de pâine mai tare
  • 1 ou
  • 100 g gorgonzola picantă
  • 20 g muguri de pin
  • 20 g capere
  • 10 linguri de lapte
  • 20 g măsline feliate
  • Sare și piper
  • 2-3 crenguțe de cimbru proaspăt
  • Busuioc proaspăt

Mod de preparare

Cum se prepara Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

Pâinea se taie cuburi și se transferă într-un bol. Se toarnă puțin lapte, cât să se înmoaie puțin cubulețele de paine.


Într-un alt bol, bateți oul și când se omogenizează adugați-l compoziția peste pâine. Puneți și câteva capere, muguri de pin și măsline. Condimentați cu sare și piper, după gust.

Adăugați și o parte din brânza gorgonzola picantă.


Spălați și tăiați ardeii grași pe jumătate, îndepărtând semințele și cotorul interior. Așezați-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Umpleți jumătățile de ardei cu amestecul de pâine și gorgonzola. Peste fiecare ardei puneți restul de brânză gorgonzola și stropiți cu puțin ulei de măsline. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 30 de minute sau până când ardeii sunt fragezi și ușor rumeniți.
Serviți ardeii grași umpluți cu pâine și gorgonzola calzi, alături de o salată proaspătă.

Poftă bună!

Sursa reteta: https://www.gorgonzola.com/ricette/peperoni-al-forno-ripieni-di-pane-e-gorgonzola-dop/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)