Curatati cartofii de coaja si asa cruzi ii radeti, pe razatoarea cu gaurile mici. Cartofii vor lasa ceva apa, deci ii stoarceti bine cu mana. Ii puneti intr-un castron si peste ei adaugati restul de ingrediente, iaurtul, oul, branza rasa, usturoiul praf, pesmetul, sare, piper si faina la sfarsit.
Amestecati totul, pana cand se omogenizeaza bine.
Incalziti masina de waffle, puneti circa 2 linguri din compozitie, intindeti putin, coaceti pana cand se vad bine rumenite. Am uns forma doar cand am copt prima bucata. . . chiar daca este din teflon.
Mi-au iesit 10 bucati cu diametru circa 8 cm. La suprafata ies putin crocante, iar inauntru mai moi.
*Le-am mancat simple, cu mezeluri (sunca cruda) si ton. Puteti incerca sa puneti deasupra si un sos de rosii cu oregano. . . mai dens... asa cum a facut baiatul meu.
Sunt bune si cu branza, in special cea cremoasa.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii