Vinete cu Maioneza si Cartofi

Complexitate
redusa
Vinete cu Maioneza si Cartofi

Ingrediente

  • - 3 vinete;
  • - un cartof;
  • - un sfert de ceapa;
  • Pt maioneza:
  • - 2 oua;
  • - o lingurita de mustar;
  • - ulei

Mod de preparare

Pentru ca afara ploua si nu putem coace vinetele pe gratar vom pune folie de aluminiu pe aragaz pentru a nu-l murdari si ne apucam de copt vinetele.

Dupa ce sunt gata coapte le curatam si le punem in storcator pentru a se stoarce de zeama. Intre timp punem la fiert un ou (pt. maioneza) si cartoful. Dupa ce oul este fiert facem maioneza dupa cum stiti, taiem vinetele, pisam cartoful, taiem marunt ceapa, apoi le punem intr-un castron, le saram cu putina sare, dar cu mai mult delikat (pt. ca le da un gust mai dulce) si le amestecam.

Cartoful le da un gust mai dulce si ajuta la digestia mai buna a maionezei.

Se serveste cu pofta si asa...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate