Se taie felii vanata, feliile le presaram cu sare si le prajim in putin ulei la foc iute. Apoi facem un amestec din cele doua lingurite cu otet si un jumatate pahar cu apa. Dupa ce sunt prajite punem feliile intr-o cratita, turnam peste felii amestecul de mai sus si lasam pe foc sa dea un clocot.
Amestecam patrunjelul taiat marunt cu busuiocul, usturoiul pisat, sarea, piperul si 2 linguri de ulei, punem feliile de vinete intr-o tava, intindem pe fiecare felie o lingurita din sosul de verdeata, apoi cate o felie de rosie, cate o felie de cascaval si le dam la cuptor pentru 10 min.
Sunt ideale ca aperitiv servit cu carnaciori.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii