Vom fierbe brocoli pe baie de aburi dupa aceea cei doi cartofi si dupa ce sau racit putin cartofii ii vom taia feliute si brocoli il vom sfarama putin cu furculita. Le punem pe toate intr-un bol le amestecam cu sare si piper si separat batem ouale ca pentru o omleta cu lingurita de vegeta. Le amestecam bine pe toate.
Pentru a face tortilla vom folosi o tigaie o punem a incalzit o ungem cu ulei si vom pune compozitia. O lasam la foc mic pana pana vedem pe marginea tigaii ca oul este facut si o vom intoarce folosindu-ne de o farfurie (rasturnam pe o farfurie si o punem sa se faca si pe partea cealalta).
Cand este bine rumenita o punem pe o farfurie si o servim
Este foarte buna calda, dar si rece. Daca o vom pastra de pe o zi pe alta o putem incalzi in cuptorul cu microunde si va fi la fel de delicioasa ca in prima zi.
Pofta Buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii