Vom fierbe brocoli pe baie de aburi dupa aceea cei doi cartofi si dupa ce sau racit putin cartofii ii vom taia feliute si brocoli il vom sfarama putin cu furculita. Le punem pe toate intr-un bol le amestecam cu sare si piper si separat batem ouale ca pentru o omleta cu lingurita de vegeta. Le amestecam bine pe toate.
Pentru a face tortilla vom folosi o tigaie o punem a incalzit o ungem cu ulei si vom pune compozitia. O lasam la foc mic pana pana vedem pe marginea tigaii ca oul este facut si o vom intoarce folosindu-ne de o farfurie (rasturnam pe o farfurie si o punem sa se faca si pe partea cealalta).
Cand este bine rumenita o punem pe o farfurie si o servim
Este foarte buna calda, dar si rece. Daca o vom pastra de pe o zi pe alta o putem incalzi in cuptorul cu microunde si va fi la fel de delicioasa ca in prima zi.
Pofta Buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii