Pentru inceput se raze cascavalul, ouale si se pun pe farfurii separate. Muschiul de porc si sunca presata se rad si se amesteca bine.
Atentie: Toate ingredientele se rad pe partea mai mare a razatoarei.
Dupa ce le-am ras pe toate, incepem sa construim tortul.
Primul strat va fi format din amestecul de sunca si muschiulet. Urmatorul strat din cascaval, iar cel de al treilea din oua. Peste cele trei straturi se va pune maioneza (am facut-o eu), iar cele trei straturi in aceasi ordine si iarasi maioneza.
Maioneza se pune intre straturi in functie de gustul fiecaruia. Se va repeta aceasta ordine, pana ce se va termina intreaga compozitie.
Atentie: Un strat trebuie sa fie inalt de aproximativ 2 cm.
La sfarsit se da o forma tortului, si se imbraca in maioneza. Pe deasupra se orneaza cu masline.
Dupa ce l-am terminat se da la rece, aproximativ o ora.
Din compozitia mentionata mai sus poate rezulta un tort mare pe un platou sau doua mai mici.
Acest tort se serveste ca aperitiv.
Pofta buna!!!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii