Pentru inceput se raze cascavalul, ouale si se pun pe farfurii separate. Muschiul de porc si sunca presata se rad si se amesteca bine.
Atentie: Toate ingredientele se rad pe partea mai mare a razatoarei.
Dupa ce le-am ras pe toate, incepem sa construim tortul.
Primul strat va fi format din amestecul de sunca si muschiulet. Urmatorul strat din cascaval, iar cel de al treilea din oua. Peste cele trei straturi se va pune maioneza (am facut-o eu), iar cele trei straturi in aceasi ordine si iarasi maioneza.
Maioneza se pune intre straturi in functie de gustul fiecaruia. Se va repeta aceasta ordine, pana ce se va termina intreaga compozitie.
Atentie: Un strat trebuie sa fie inalt de aproximativ 2 cm.
La sfarsit se da o forma tortului, si se imbraca in maioneza. Pe deasupra se orneaza cu masline.
Dupa ce l-am terminat se da la rece, aproximativ o ora.
Din compozitia mentionata mai sus poate rezulta un tort mare pe un platou sau doua mai mici.
Acest tort se serveste ca aperitiv.
Pofta buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDemult am vrut sa-l fac, saptamana aceasta am avut si ocazia potrivita! E un tort racoros, ca o inghetata, s-a topit practic...
Tort diplomat cu zmeura si ananasMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii