Crema nr. 1
Amestecam o cutie branza cu 100 gr branza topita, cascavalul ras si maslinele tocate marunt.
Potriviti de sare.
Crema nr. 2
Curatati ouale de coaja si dati-le prin razatoare cu ochiuri mari. Amestecati cu maioneza si potriviti de sare si piper.
Crema nr. 3
Amestecati o cutie branza cu 100 gr. branza topita si cu piure-ul de spanac. Potriviti de sare si piper.
Taiati coaja feliilor de paine si apoi taiati fiecare felie in alte trei parti aprox. Egale.
Imbracati o forma rotunda cu folie alimentara si puneti felii de paine pe peretii acesteia (alternati feliile albe cu cele graham).
Puneti un rand de paine si pe fundul formei.
Turnati crema nr. 1 si nivelati.
Acoperiti cu un strat de paine feliata si turnati crema nr. 2.
Acoperiti-o si pe aceasta cu un strat de paine si puneti crema nr. 3, pe care o acoperiti cu felii de paine.
Infasurati totul in folia alimentara si dati la rece peste noapte.
A doua zi, rasturnati pe o farfurie rotunda, indepartati folia alimentara si decorati cu unt amestecat cu piure de spanac.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii