Tort Aperitiv

Postat pe: 14-02-2011
(2)

Ingrediente

paine feliata (una alba, una graham)
100 gr masline negre
200 gr cascaval ras
2 cutii branza tip Philadelphia
200 gr branza topita cu smantana
200 gr spanac (scazut si bine pasat)
4 oua (fierte)
maioneza (2 galbenusuri+2 lingurite mustar+un cartof mic fiert si pasat si 150 ml ulei)
sare
piper macinat - dupa gust
un pachet unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Crema nr. 1
Amestecam o cutie branza cu 100 gr branza topita, cascavalul ras si maslinele tocate marunt.
Potriviti de sare.

Crema nr. 2
Curatati ouale de coaja si dati-le prin razatoare cu ochiuri mari. Amestecati cu maioneza si potriviti de sare si piper.

Crema nr. 3
Amestecati o cutie branza cu 100 gr. branza topita si cu piure-ul de spanac. Potriviti de sare si piper.

Taiati coaja feliilor de paine si apoi taiati fiecare felie in alte trei parti aprox. Egale.

Imbracati o forma rotunda cu folie alimentara si puneti felii de paine pe peretii acesteia (alternati feliile albe cu cele graham).

Puneti un rand de paine si pe fundul formei.

Turnati crema nr. 1 si nivelati.
Acoperiti cu un strat de paine feliata si turnati crema nr. 2.
Acoperiti-o si pe aceasta cu un strat de paine si puneti crema nr. 3, pe care o acoperiti cu felii de paine.

Infasurati totul in folia alimentara si dati la rece peste noapte.
A doua zi, rasturnati pe o farfurie rotunda, indepartati folia alimentara si decorati cu unt amestecat cu piure de spanac.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tort Aperitiv" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

emi73
•  12.05.2012 23:32:35

arata bine il voi face si eu

iuliajewel
•  16.05.2011 22:49:09

SUPREEEEEM !!!!!!!!!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tort Aperitiv